Мороз за вікном вносить корективи і в раціон: на столі з’являється більше теплої їжі з пряними приправами, які зігрівають: густі супи, рагу, страви з тушкованих овочів і білкових продуктів — м’яса і бобових. Посеред зими також включайте в раціон різнокольорові несолодкі фрукти й горіхи. Жири, що містяться в горіхах, дадуть тривале відчуття ситості та енергію.
Січень, з одного боку, — це час перезавантаження та нових починань, а з іншого — святкових застіль. Фокус на сезонних продуктах і рецептах допоможе скласти максимально здорове і збалансоване меню святкового столу.
У межах реформи системи шкільного харчування запрацював портал про здорове харчування у школах «ЗнаЇмо».
Про це повідомила на презентації платформи про здорове харчування “ЗнаЇмо” дружина Президента Олена Зеленська, передає кореспондент Укрінформу.
Україна, як і багато інших країн світу, переходить в режим карантину. Як відомо, самоізоляція – найефективніший спосіб боротьби з поширенням коронавірусної інфекції. А ще помічною є перевірена інформація, знання простих речей, які рятують.
© 2015 ДНЗ №77 All Rights Reserved. Designed by Igor Taranenko